Welkom bij Fase3!

Bekijk de korte video hieronder zodat je ziet wat je kan verwachten, en wat er nu van je verwacht wordt.

Stap 1: Het contract.

Binnen nu en een uurtje ontvang je van ons samenwerkingscontract en algemene voorwaarden. Lees het door en onderteken ter akkoord. In de tussentijd, volg direct de onderstaande stappen zodat we snel kunnen beginnen met Fase3.

Stap 2: Audit invullen.

Beantwoord alsjeblieft een paar vragen voor ons zodat we je heel goed kunnen helpen en het meeste uit onze samenwerking kunnen halen.

Stap 3: Onze Discord.

Nu is het tijd om lid te worden van ons Discord-kanaal om verbonden te blijven met ons team tijdens dit traject. Zorg ervoor dat je de link ook deelt met je team zodat we ze kunnen uitnodigen voor de Kick Off call in jouw kanaal. In de tussentijd, volg direct de onderstaande stappen zodat we snel kunnen beginnen met Fase3.

Stap 4: Skool toegang

Meld je aan bij onze Skool-omgeving. We gebruiken dit platform voornamelijk voor onze trainingen en modules. Deel deze link ook met je teamleden.

Klaar? Boek je kick-off call.

Het is belangrijk om de bovenstaande vier stappen gedaan te hebben vóór je kick-off call. Plan hieronder je kick-off call.

Wat kun je verwachten?

De eerste fase van Fase3 is om een diepgaand beeld te krijgen van je bedrijf. Vul daarom de business audit goed in. Als je dit hebt gedaan maken we tijdens onze kick-off een vliegende start! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via Discord. Tot snel! Team Fase3

Hee 👋 Kan ik je helpen?