Hier komen wij ons bed voor uit

Echte ondernemers. Echte verhalen. Al deze reviews vind je op mijn LinkedIn profiel en Google business terug.

Frans van Leeuwen

Top ondernemer, #1 bestseller auteur en professioneel aankloter. Greep een plekje in de markt door zich succesvol te positioneren voor zijn ideale klant. Zijn idee werd zijn droombedrijf binnen 5 maanden.

Joris W. van Rijn

Deze top digital mind ging van burn-out naar relaxed ondernemen. Bouwde naast websites ook aan een wachtrij aan klanten die wachten op zijn expertise. Zijn investering? Dik terugverdiend.

Karst Dollekamp

Als oude rot in het recruitmentvak schoot hij uit de startblokken met tienduizenden impressies op zijn eerste post. Trekt nu zelfstandig droomklanten aan door zijn competentie zichtbaar te maken via LinkedIn.

De kracht van zichtbaarheid

Klant Peter had na de samenwerking een volledig artikel in het AD op zijn naam heeft staan.

Er ontstaat momentum wanneer competentie zichtbaar wordt, met een hoop samenwerkingen, leads en klanten als gevolg.

“Alvinho heeft me geleerd hoe ik marketing inzet in een coachingtraject van 9 weken. Ik begon met nul ervaring en zonder leads. Na 7 weken begonnen er spontane leads binnen te komen, van mensen die al overtuigd waren van mijn kennis en vaardigheden. Alvinho is een echte coach, met zijn aanstekelijk enthousiasme neemt hij je steeds weer mee, ook als je lastige drempels over moet. Met zijn brede kennis van marketing heeft hij altijd goede adviezen. Kortom, ga zeker kennis maken. Ik raad hem van harte aan.”

De investering meer dan waard.

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Met heel veel plezier heb ik samengewerkt met Alvinho en zijn collega’s. Mijn doel was om via LinkedIn meer naamsbekendheid en business leads te generen en dat is gelukt! Daarnaast heeft Avinho mij inzicht gegeven over hoe ik dat in de toekomst kan blijven doen. Iedere € en uur die ik hierin heb geïnvesteerd zijn de moeite meer dan waard geweest.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Karst Dollekamp

“Een wachtrij aan klanten en een gevoel van rust.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Nadat ik een aantal jaar terug een groot succesvol bedrijf had opgezet (1M arr) merkte ik dat ik weer terug wilde naar mijn passie: lekker software bouwen met mijn eigen handen. Ik merkte al vrij snel: ik heb geen kaas van marketing gegeten. En dat wilde ik wel! Op LinkedIn kwam ik Alvinho tegen, en ik dacht: als ik hem tegen kom kan hij me vast leren hoe anderen mij tegen komen. En dat bleek zo zijn. Ik heb in onze vroege samenwerking al snel 8 nieuwe inbound klanten via LinkedIn. Mijn investering: dik terug verdiend. Ik heb nu een wachtrij aan klanten en heb het gevoel van rust omdat ik nu weet hoe het marketingwiel voor mij werkt. Een aanrader deze kerel! Alvinho heeft de bijzondere gave altijd de juiste woorden te vinden waar mensen op aan gaan.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Joris W. van Rijn

Van 0 naar een goedlopend bedrijf in 5 maanden.

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Alvinho heeft mij geholpen met de opzet van mijn nieuwe bedrijf. Met succes! In een paar maanden tijd hebben een bedrijf uit de grond gestampt. En het belangrijkste: een bedrijf waar ik 100 procent achter sta en waar ik zelf mijn klanten kan kiezen. Iedere dag werk ik met plezier in mijn bedrijf, dat is waar het mij als ondernemer om gaat. De aanpak van Alvinho is eenvoudig, maar zeer effectief. Het elimineert ruis en zorgt ervoor dat je uiteindelijk de juiste doelgroep weet te bereiken. Al met al zeer tevreden over onze samenwerking!”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Frans van Leeuwen

In 3 maanden van 0 naar 8 klanten.

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Ik heb mijn samenwerking met Alvinho na een succesvolle eerste 3 maanden verlengd. Ik ging in 3 maanden van 0 naar 8 klanten zonder website. Alvinho’s aanpak is direct, praktisch en snel. Dankzij Alvinho heb ik mijn unieke verhaal en aanbod scherp en kan ik mezelf onderscheiden in een verzadigde markt (coaching). Tevredenheidscore: 10/10.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Irma van Buren

4x de investering terugverdiend.

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Alvinho is niet alleen een coach die samen streeft naar het doel. Hij denkt echt met je mee en kijkt naar wat bij jou past. Toen we het traject eindigden, dacht ik: ‘had ik er meer uit kunnen halen? – ja, misschien wel. Ik had nóg meer online zichtbaar kunnen zijn, ik had nóg meer naar buiten kunnen treden om mijn doelgroep te bereiken. Maar ondanks dat heb ik iets véél belangrijkers geleerd. Namelijk: ‘hoe’ ik kan groeien, welke strategie ik toe kan passen, wat ik voor mijn klanten kan betekenen en met welke klanten ik wil samenwerken. Dit neem ik allemaal mee waardoor mijn bedrijf kan blijven groeien. Mede dankzij Alvinho heb ik een omzet kunnen draaien wat 4x zo veel was als de kosten van het traject. En een beetje gek doen tijdens de sessie is natuurlijk ook belangrijk. Thanks Alvinho!”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Vera Diepenhorst

“Ik word gevonden en dat leidt tot nieuwe aanvragen. “

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Alvinho heeft veel kennis omtrent marketing en positionering. Mijn vraagstuk in het begin was: Hoe ga ik meer klanten genereren? Door een strategische aanpak hebben we mijn propositie herschreven. En daarmee ontstond er direct een nieuw vraagstuk: hoe ga ik mezelf meer als personal brand zien? Met de ondersteuning van Alvinho ben ik uit mijn online schulp gekropen met copywriting en het gedachtegoed dat ik wel bij de ‘juiste mensen’ hoor. Er ontstond tractie, ik word gevonden en dat leidt tot nieuwe aanvragen. Niet alleen directe deals, maar ook mensen die me voor de juiste dingen weten te vinden dus. Ik heb de juiste tools en kennis om dit door te zetten. Al met al was de samenwerking prettig.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Robin Dijst

“2024 ziet er rooskleurig uit.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

“Ik heb in 2023 een business traject bij Alvinho gevolgd, om een volgende stap als zelfstandig ondernemer te maken. Wat begon als een verkenning hoe we mijn kennis en ervaring in content en marketing kunnen bundelen in een aantrekkelijk, schaalbaar aanbod, leidde tot de ontwikkeling van mijn eigen platform: De Creative AI Bootcamp. Alvinho houdt je scherp en weet hoofd- van bijzaken te scheiden, waardoor je je niet verliest in onbelangrijke zijsporen (waar ik nog wel eens langs van heb 🙂 ) Hij heeft een bak aan resources, koppelt je aan de juiste mensen, en last but not least: is een fijne gast om mee samen te werken. Intussen staat mijn platform, heb ik een schare aan interessante klanten voor mijn keynotes en trainingen gehad, en ziet 2024 er rooskleurig uit.”

Review ontvangen via Linkedin en Google

Harm Teunisse

Wat kies jij?

Blijf je uitstellen? Dan blijf je constant jagen op die volgende klant. Gooi nu het roer om en leef in een paar maanden van je droombedrijf. Ik hoor graag je verhaal. Plan hieronder wat in.

Hee 👋 Kan ik je helpen?